Seri comunitare (seri cu cântece populare) în județul Harghita

Scopul programului este întreprinderea de noi pași pe drumul păstrării tradițiilor și întăririi comunităților. Pe lângă aceste activități, se dorește ca prin intermediul acestui program să se îmbunătățească relațiile dintre localități, includerea în acesta a grupurilor de teatru de amatori, învățarea de cântece tradiționale și astfel crearea unui program unic. Aceste activități tradiționale pot de asemenea contribui la atragerea turiștilor în zonă.

Grupuri țintă: grupurile de tineri și adulți care sunt interesate de astfel de programe, grupurile amatoare de teatru, cei interesați de muzică, cântecele populare tradiționale.

În cadrul acestui program, Asociația Pentru Județul Harghita organizează în data de 21 noiembrie, la Avrămești,  evenimentul Seri comunitare în județul Harghita. Se oferă posibilitate de reîmprospătare, prezentare și promovare a cântecelor populare, dar și prezentarea de către localnici a modului de viață de odinioară.

Atmosfera seratei muzicale va fi asigurată de Sipos Dezső și grupul său.

Programul va fi organizat în parteneriat cu Parohia Unitariană din Avrămești și realizat cu sprijinul Fundației Communitas și al UDMR.

 

Program

 

Seri comunitare în județul Harghita (seri cu cântece populare)

 

Avrămești

Locația: Pizzeria Romantika

Data și ora: 21 noiembrie 2014, vineri, ora 18,00

 

18.00–18.15: Cuvânt de bun venit, scurtă prezentare a proiectului

18.15–19.00: Cântece populare, interpretate împreună cu Sipos Dezső și grupul său

19.00–19.15: Pauză

19.15–20.00: Cântece populare, interpretate împreună cu Sipos Dezső și grupul său

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük