Programul „Academia” 2012

Asociația pentru Județul Harghita în colaborare cu Consiliul Județean Harghita a implementat programul „Academia” pe anul 2012.

Scopul programului este asigurarea unui cadru pentru discuţii între reprezentanţii administraţiei publice locale, reprezentanţii Consiliului Judeţean Hargita, oamenii de ştiinţă, stratul intelectual al localităţii, angajaţii autorităţilor administraţiei publice, în vederea dezbaterii problemelor sociale şi exprimării problemelor actuale apărute în localitate, în acord cu problemele întregului judeţ.

Programul a avut loc și are loc în mai multe localități din județul Harghita: Ciceu, Racu, Cozmeni, Frumoasa, Bălan, Corbu, etc.

La prezentări sunt invitați liderii comunităţilor locale, intelectuali locali. Gama de oaspeți este propusă de persoane de contact din localități şi de lideri religioşi și lideri ai comunităților din județ.  Este de aşteptat ca reprezentanţii, preoţii locali, profesorii, medicii, medicii veterinari și liderii guvernamentali să fie invitaţi să participe la eveniment. Prezentatorii invitaţi la eveniment prezintă în primele minute 15-20 un subiect important şi în timp util, care este urmată de o discuţie tematică, după care cei prezenţi sunt supuși discuției privind problemele actuale ale comunităţii locale și sarcinile lor.

Raportul Academiei de fiecare dată este prezentată de presa locală, de consiliul judeţean şi pe site-ul web.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük